Duurzaam festivallen op Georgie’s Wundergarten

23 augustus, 2022

Met als doel de uitstoot te verminderen en de duurzaamheid van hun evenementen te vergroten, werken wij al een aantal jaar samen met Greener Power Solutions. Met de festivalzomer van dit jaar hebben we samen onze energievoorziening verder kunnen verduurzamen en hebben ze op ons festival Georgie’s Wundergarten een video gefilmd om de voordelen van mobiele batterijen op evenementen te demonstreren.

Dankzij een betere energieplanning en onze mobiele batterijen werden vier van de vijf van onze evenementen dit jaar van emissievrije energie voorzien.
De batterijen zorgen voor een stille en schone energievoorziening om geluidsoverlast, uitstoot en de stank van dieselbrandstof tot een minimum te beperken. De administratie rondom de energieplanning wordt verder in één systeem gedaan om het proces te vereenvoudigen en het overzicht op één plek te hebben.
Met de software van Greener heeft iedereen die betrokken is bij de energieplanning een duidelijk overzicht van het energieverbruik en de stroompieken.

Video en edit door Erik Loots van TwentieFour, in opdracht van Greener Power Solutions.